Esrum Open Fiskekonkurrence arrangeres af HLF's webmaster Thorkil Foldager, som også er medlem af og tidligere formand for SU, Sjællandske Sports- og Lystfiskerforeningers Samarbejdsudvalg, i samarbejde med Klaus Vestergaard formand for Nive Å's Lystfiskerforening og Teunis Jansen fra Lystfiskeriforeningen.

Der konkurreres i at fange søens primære rovfisk, gedde og aborre. Konkurrencen følger kalenderåret. I starten af det nye år, indbydes alle deltagere i det forgangne års konkurrence til en lille sammenkomst, hvor vinderne og alle øvrige deltagere præmierers med gavekort / fiskegrej fra vores velvillige sponsorer. Desuden er der en vandrepokal til den vindende forening.
Fisk & Fang er HLF's mangeårige trofaste og altid velvillige sponsor, når der skal stilles med præmier i form af fiskegrej til vores forskellige konkurrencer.

Butikken som ligger på Egeskovvej 21 i Kvistgaard, har et stort lager med alt, hvad ens fiskehjerte kan begære til fornuftige priser. Butikken er absolut et besøg værd med super og kvalificeret betjening. Kommer man fra HLF, er der altid rabatter at hente.
Dansk Søredningsselskab DSRS er en almen nyttig forening der består af frivillige. Grundlaget for for foreningens virke er donationer fra private virksomheder og fonde.

Alle HLF's havbåde er tilmeldt Dansk Søredningsselskab. Vi sætter sikkerheden i højsædet, "det er ikke et spørgsmål, om der sker uheld, men kun et spørgsmål om hvornår - typisk motorstop". Husk derfor altid at have mobiltelefonen med ud. I bådene sidder streamers med DSRS telefonnumre.
MemberLink er systemet vi benytter til af vedligeholde vort medlemsregister. Systemet fungerer samtidig som Online Booking System, når vores både / faciliteter skal reserveres af medlemmerne.

Firmaet som ligger i Sønderborg, har gennem de senere år skabt et stort bruger segment, når det drejer sig om reservering af så forskellige faciliteter som både / joller, håndbold-, fodbold-, badtminton- og tennisbaner. Desuden benyttes MemberLink af kano-, kajak- og flyveklubber.