Esrum Open Fiskekonkurrence der løb af stabelen i syv år blev arrangeret af HLF's webmaster Thorkil Foldager, som også er nuværende medlem af og tidligere formand for SU, Sjællandske Sports- og Lystfiskerforeningers Samarbejdsudvalg Esrum Open Fiskeonkurrencen blev arrangeret i samarbejde med Klaus Vestergaard formand for Nive Å's Lystfiskerforening og Teunis Jansen fra Lystfiskeriforeningen.

I
løbet af alle årene, blev der indrapporteret mange flotte fangster af gedder og aborrer. Klaus, Teunis og Thorkil vil gerne benytte lejligheden til at sige tusind tak til alle der indsendte fangstrapporter. Det har været en stor fornøjelse for os, at arrangere Esrum Open. Imidlertid synes vi, at tiden nu er inde til, at 2019 måske skal være sidste år. Indtil videre holder vi i hvert fald en pause.
Dansk Søredningsselskab DSRS er en almen nyttig forening der assisterer fritidssejlere og andre bådejere, ved ikke livstruende situationer til søs, samt står til rådighed for det officielle redningsberedskab til søs. Grundlaget for for foreningens virke er donationer fra private virksomheder og fonde.

Alle HLF's havbåde er tilmeldt Dansk Søredningsselskab. Vi sætter sikkerheden i højsædet, "- det er ikke et spørgsmål, om der sker uheld, men kun et spørgsmål om hvornår - typisk motorstop -". Husk derfor altid at have mobiltelefonen med ud så I kan komme i forbindelse med omverdenen i tilfælde af uheld. I bådene sidder streamers med DSRS telefonnumre.